Log In
Flying Weather Castform Don't have an account yet? Register now!
.


Forum Thread

Visual forum (bug?)

Forum-Index Bugs/Complaints Solved Visual forum (bug?)
Echo
OFFLINE
Trainerlevel: 88

Forum Posts: 235
Posted: Fri, 27/07/2018 17:37 (4 Months ago)
So I was editing my shiny log in my diary and well the visuals/lay out is kinda bugged Image

I havent seen another forum with the same visual problem. Its visible for other people too both on computer and phone o=o

the thread with the ''bug''

"You know, I wouldn't trust me, but I would totally like me. (inhales) I do like me."
Riako
OFFLINE
Trainerlevel: 50

Forum Posts: 2,061
Posted: Fri, 27/07/2018 18:03 (4 Months ago)
Fixed!
Knighty
OFFLINE
Trainerlevel: 32

Forum Posts: 590
Posted: Fri, 27/07/2018 18:27 (4 Months ago)
The same thing is happening to me, still. Every single forum is like this, though.


Riako
OFFLINE
Trainerlevel: 50

Forum Posts: 2,061
Posted: Sat, 28/07/2018 08:22 (4 Months ago)
What browser are you using?
Knighty
OFFLINE
Trainerlevel: 32

Forum Posts: 590
Posted: Sat, 28/07/2018 08:34 (4 Months ago)
Safari on my iPhone SE
Knighty
OFFLINE
Trainerlevel: 32

Forum Posts: 590
Posted: Sun, 29/07/2018 16:29 (4 Months ago)
Update: It now looks like this, all the profile pictures are the same size which looks roughly 60x60 (You'd have to check that, if it's necessary) and the privileges/banners/premium titles have moved to the side. Not sure if it means anything but just keeping you updated.


Knighty
OFFLINE
Trainerlevel: 32

Forum Posts: 590
Posted: Thu, 02/08/2018 20:29 (4 Months ago)
Bump
Knighty
OFFLINE
Trainerlevel: 32

Forum Posts: 590
Posted: Wed, 08/08/2018 10:59 (4 Months ago)
Bump